Toshiba Shorai / 25

upp till 150 kvm
WIFI-ready
3,5 kW
6,5 kW
25 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Shorai / 35

upp till 180 kvm
WIFI-ready
4,5 kW
7,7 kW
25 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Hög energieffektivitet – A++ i både uppvärmning och kylning

Shorai är en miljö- och energimässigt förstklassig och hållbar uppvärmningslösning. Därför har den belönats med en hög energieffektivitetsklassning – A++, både för sin vinter- som sommardrift.

Kompakt, snygg & tyst

Med en bredd på 798 mm är Shorai en av de mest kompakta värmepumparna på marknaden. De mjuka rundade hörnen ger enheten en unik design som inte tar mycket plats på plats i ditt hem.

Shorai är också mycket tystgående. Inomhusdelen avger 25 dB(A) vid låg hastighet. Via fjärrkontrollen kan du sänka ljudnivån på utomhusdelen med ytterligare 4 dB(A) - perfekt i ett ljudkänsligt bostadsområde.

Underhållsvärme med fingertoppskänsla

Optimera dina energibesparingar och håll ditt hem fräscht och friskt. Med 8°C underhållsvärme kan du ställa in temperaturen på mellan 5°C och 13°C. Perfekt för fritidshuset, där underhållsvärmen hjälper till att hålla huset fräscht och fritt från fukt när du inte är där. Energieffektiv så klart!

Anlita en expert för bäst effekt

Det enklaste sättet att försäkra sig om rätt installation är att prata med en av våra installatörer. Boka ett hembesök innan installationen för att hitta rätt placering för både inne- och utedel. En innedel som inte är rätt placerad gör sitt jobb sämre och påverkar inte ditt inomhusklimat på ett ultimat sätt. Innebär också att energibesparingen kan bli lägre.

Toshibas luft/luftvärmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen  förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök och rätt placering som gör ditt inomhusklimat skönare.

 

FÅ OFFERT