Toshiba HAORI / 25

upp till 150 kvm
WIFI-included
3,5 kW
7,2 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Toshiba Haori / 35

upp till 180 kvm
WIFI-included
4,5 kW
7,6 kW
19 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

NORDISKT KLIMAT

Med sin nya typ av kompressor är HAORI ännu bättre anpassad för låga utomhustemperaturer och har en garanterad värmedrift ner till -25°C.

Produktfilm

Värme och kyla - Stilrent, smart och tyst! Med röststyrning, braskaminfunktion och energisnål drift har HAORI allt du kan önska dig!

HÖG ENERGIEFFEKTIVITET – A+++ I UPPVÄRMNING OCH A++ I KYLNING

HAORI har belönats med högsta energiklassningen A+++ för sin vinterdrift vilket för dig innebär mindre energiåtgång – smart för miljön och smart för din plånbok.

SMART STYRNING

Självklart är även funktionerna i HAORI anpassade för det moderna hemmet. HAORI levereras med wifi och du väljer själv om du vill styra värmepumpen med medföljande fjärrkontroll, via en app i din smartphone eller röststyra via Google Home Assistant eller Amazon Alexa.   

UTBYTBAR TEXTILFRONT

HAORI levereras med två textilfronter (ljusgrå och mörkgrå) fler finns att köpa till för att enkelt matcha textilier, möbler, väggar eller säsong - med HAORI behöver du inte välja.   

Anlita en expert för bäst effekt

Det enklaste sättet att försäkra sig om rätt installation är att prata med en av våra installatörer. Boka ett hembesök innan installationen för att hitta rätt placering för både inne- och utedel. En innedel som inte är rätt placerad gör sitt jobb sämre och påverkar inte ditt inomhusklimat på ett ultimat sätt. Innebär också att energibesparingen kan  bli lägre.

Toshibas luft/luftvärmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen  förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök och rätt placering som gör ditt inomhusklimat skönare.

FÅ OFFERT