Toshiba Seiya Nordic

upp till 120 kvm
WIFI-ready
3,2 kW
5,0 kW
21 dB(A)

 

ÅTERFÖRSÄLJARE NÄRA DIG
  • Specifikation
  • Produktblad
  • Användarmanualer

Utmärkt i nordiskt klimat

Med kompakta lilla luftvärmepumpen Seiya Nordic erbjuder Toshiba en kostnadseffektiv och miljöanpassad lösning för värme och kyla i mindre hus. Seiya Nordic är anpassad för nordiskt klimat och producerar värme för ett skönt inomhusklimat även när utetemperaturen faller till -20°C.

Hög energieffektivitet – liten miljöpåverkan

Seiya Nordic är en miljö- och energimässigt förstklassig och hållbar uppvärmningslösning. Därför har den belönats med en hög energieffektivitetsklassning – A++, både för sin vinter- som sommardrift.

Precis som alla Toshibas luft/luftvärmepumpar levereras även Seiya Nordic med det miljöanpassade köldmediet R32. Och för plånbokssmart drift finns en ECO-funktion som minimerar energiförbrukning och bidrar till lägre energianvändning och bättre driftsekonomi.

Tystgående och flexibel

Med sin kompakta och smakfulla design passar Seiya Nordic perfekt som både värmekälla och luftkonditionering. Luftspridningen har swing-funktion och 12 fasta lägen, samtidigt som du kan välja mellan 5 olika fläkthastigheter. Seiya Nordic går även att använda som avfuktare vid behov.

Anlita en expert för bäst effekt

Det enklaste sättet att försäkra sig om rätt installation är att prata med en av våra installatörer. Boka ett hembesök innan installationen för att hitta rätt placering för både inne- och utedel. En innedel som inte är rätt placerad gör sitt jobb sämre och påverkar inte ditt inomhusklimat på ett ultimat sätt. Innebär också att energibesparingen kan  bli lägre.

Toshibas luft/luftvärmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen  förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök och rätt placering som gör ditt inomhusklimat skönare.

FÅ OFFERT