Upp till
30 000 kr
i bidrag
- läs mer!

STOR VALFRIHET

Med fem olika storlekar att välja mellan hittar du enkelt en Estia som matchar dina behov. Estia kan levereras som en golvstående allt-i-ett-lösning (Estia AiO) eller som vägghängd med separat varmvattenberedare (Estia Hydrobox). Det är så vi försäkrar oss om att du ska hitta en modell anpassad för så väl befintligt utrymme som ditt hushålls behov.

HITTA RÄTT LÖSNING FÖR DIG


Utförande ett, AIO där varmvattenberedaren är integrerad i hydroenheten


Utförande två, med vägghängd hydrobox och separat varmvattenberedare som passar i trånga källarutrymmen eller om man har platsbrist.

PRODUKTBLAD & ANVÄNDARMANUALER

Broschyr Estia
Användarmanual Estia AIO
Användarmanual Estia vägghängd hydrobox

Upp till 30 000 kr i bidrag

När du energieffektiviserar ditt hus genom att installera värmepump kan du få upp till 30 000 kr i bidrag.

Läs mer och ansök hos Boverket
estiagruppbild_600x460_webb.png

Produktfilm

Estia är luft/vattenvärmepumpen som ger dig en ekonomisk och miljömässigt hållbar lösning för hela ditt uppvärmningsbehov - helt fritt från fossila bränslen.

Service & Underhåll

Instruktionsvideo på hur du tar isär och rengör filterballventil till Estian. Se även vår pdf nedan.

Ladda ner instruktioner

ENERGIEFFEKTIVITET & HÅLLBARHET – A+++

Estia är luft/vattenvärmepumpen som ger dig en ekonomiskt- och miljömässigt hållbar lösning för hela ditt uppvärmningsbehov – helt fritt från fossila bränslen.

Med hjälp av Toshibas innovativa kompressor teknik med vätskeinsprutning, kan Estia leverera kostnadseffektiv värme och varmvatten – året runt.

För att du ska kunna göra ett riktigt hållbart val är R32 standard som köldmedium i våra luftvärmepumpar – allt för minsta möjliga miljöpåverkan.

GARANTERAD UPPVÄRMNING – 65°C Varmvatten året omMed Estia kan du känna dig trygg i ditt val av uppvärmningslösning även i vårt kalla nordiska klimat. Estia fungerar precis lika bra vid låga som höga utomhustemperaturer och producerar varmvatten från -25°C till +43°C.

SMARTA FUNKTIONER – ENKLARE LIV

Med Estias auto-funktion behöver du själv inte justera alls utan kan lugnt luta dig tillbaka och låta värmepumpen anpassa driften utefter rådande utomhustemperatur.

Med en wifi-modul och Toshiba Home AC Control App styr du enkelt Estia via din smartphone eller surfplatta. Estia är också förberedd för smart röststyrning med hjälp av Google Home Assistant och Amazon Alexa.

Anlita en expert för bäst effekt

Det enklaste sättet att försäkra sig om du får rätt modell på värmepump är att prata med en av våra installatörer.

Toshibas värmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Så vill du ha skönare inomhusklimat, kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök

FÅ OFFERT