LUFTKONDITIONERING – SVALKA FÖR DIN VILLA

Värmen är ofta efterlängtad här uppe i norr, men stora glaspartier och dålig ventilation kan också göra inomhusluften varm och kvav. Med en luftkonditionering från Toshiba får du inte bara energieffektiv och behaglig svalka, du kan också få effektiv luftrening som rensar inomhusluften från partiklar och oönskade dofter. De flesta av våra modeller är dessutom luft/luftvärmepumpar och ger klimatsmart värmetillskott när kylan kryper inpå husknuten.


FÅ OFFERT

Välj Rätt Luftkonditionering för dig - se vårt sortiment

DAISEIKAI 9.5 A+++

Luftkonditionering i premiumklass för dig som vill ha minimal energiåtgång och högsta möjliga prestanda. Levereras med många smarta funktioner och avancerad luftrening.
En av de energisnålaste på marknaden.

 

Läs mer

HAORI A++

Design, diskret elegans och perfekt prestanda. Tyst men energieffektiv luftkonditionering med utbytbar textilfront för dig som varken vill kompromissa med design eller funktion. Wifi och röststyrning som standard.

Läs mer

SHORAI EDGE A++

Japansk ingenjörskonst i modern design - energieffektiv luftkonditionering med unikt ljudreduceringssystem och ­intelligent distribution av kalluften. En premiumprodukt som blir minst lika uppskattad av dig som dina grannar.

Läs mer

SEIYA ND A++ / A+

Luftkonditioneringen för dig som vill ha en perfekt inomhustemperatur, oavsett väder. Levererar tyst och kostnadseffektiv kyla och värme året om.

Läs mer

SEIYA A++

En ren luftkonditionering för dig som vill komplettera huset med behaglig svalka under årets varma dagar.

 

 

Läs mer

GOLVMODELL A++

Kompakt och lättplacerad luftkonditionering som ger behagligt inomhusklimat utan att tävla om uppmärksamheten med din inredning - ett perfekt alternativ för fritidshuset eller gillestugan.

Läs mer

Miljösmart inomhusklimat och lägre energiräkning

Redan genom sin princip är luft luftvärmepumpen miljösmart. Den använder sig av energin i utomhusluften, en förnybar gåva från naturen, för att värma upp inomhusluften. Det innebär en miljömässigt förstklassig och hållbar uppvärmningslösning.

Vi på Toshiba tar också vårt miljömässiga ansvar genom hela produktens livscykel. Från utveckling till design, tillverkning och användning ställer vi hårda krav på klimatavtrycket. Sedan länge använder vi även det lika effektiva som klimatvänliga köldmediet R32 i våra produkter. Som en följd av vårt miljöfokus har våra luft luftvärmepumpar som minst energiklass  A++.

Dessutom är en luft luftvärmepump en god nyhet för hushållsekonomin då den kan sänka hemmets energiåtgång för uppvärmning med upp till 75% per år, beroende på vad du har för uppvärmningslösning idag.

 

VARMT PÅ VINTERN – SVALT PÅ SOMMAREN

Vintertid ger luft luftvärmepumpen en trygg och behaglig värme med hög energieffektivitet och låg miljöpåverkan, även när det är bitande kallt ute. Och på sommaren ger din luft luftvärmepump skön svalka.

Njut av ett skönt och årstidsanpassat inomhusklimat. Kostnadseffektivt och miljösmart .

Inomhusklimatet styr du förresten med en lättanvänd fjärrkontroll. Styr din luft luftvärmepump med några knapptryck – var du än är i huset.

LUFTRENING FÖR FRISKARE INOMHUSLUFT

Vår premium värmepump Daiseikai 9.5 värmer och kyler inte bara luften. Utan renar även luften från partiklar och föroreningar. Daiseikai 9.5 är nämligen utrustad med ett elektrostatiskt plasmafilter detta för en friskare inomhusmiljö.

Anlita en expert

Det enklaste sättet att försäkra sig om rätt installation är att prata med en av våra installatörer. Boka ett hembesök innan installationen för att hitta rätt placering för både inne- och utedel.

En innedel som inte är rätt placerad gör sitt jobb sämre och påverkar inte ditt inomhusklimat på ett ultimat sätt. Detta innebär också att energibesparingen kan bli lägre.

Toshibas luft luftvärmepumpar installeras snabbt och enkelt av en kylcertifierad installatör, utan att det blir några större störningar i huset. Vid installationen förinställs även fjärrkontrollen som sedan är mycket enkel att använda.

Kontakta din närmaste återförsäljare för konsultation, hembesök och rätt placering som gör ditt inomhusklimat skönare.